Blini Pëlqimet e Komenteve në YouTube (UPVOTES) Të lira

Jepini një nxitje komunitetit tuaj të kanaleve në YouTube duke vlerësuar mendimet dhe opinionet e njerëzve që bashkohen në bisedat me shërbimin tonë të Pëlqimeve të Komenteve në YouTube. Timeshtë koha t'i njoftoni shikuesit tuaj se zërat e tyre dëgjohen dhe sugjerimet e tyre janë të mirëseardhura për kontributin e kanalit.

 Merrni më shumë pëlqime në komentet tuaja në YouTube, bazuar në buxhetin me të cilin jeni të gatshëm të shkoni. Isshtë koha për ta bërë komunitetin e kanalit tuaj YT më të fortë duke blerë pëlqime në komentet e YouTube dhe të tregoni se sa tërheqës është përmbajtja e videove tuaja YT. 

Ne nuk ju kërkojmë asnjë të dhënë personale si fjalëkalimin, duke na bërë tregun më të mirë për të bankuar dhe kursyer shumë dollarë në secilin plan. Plani ynë më i lirë fillon me 2 dollarë dhe rritet bazuar në kërkesat tuaja. 

Dorëzimi ynë i shpejtë do të bëjë që projekti juaj të dorëzohet në një kohë të shkurtër. Përfundoni projektin tuaj bazë brenda një periudhe kohore prej një deri në dy ditë. Nëse nuk ka asnjë plan për kërkesat tuaja, ju mund të personalizoni porosinë tuaj dhe të na lini të bëjmë pjesën tjetër për ju.

50 komente të pëlqyera (UPVOTES)

â € <

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$2

100 komente të pëlqyera (UPVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$3

200 komente të pëlqyera (UPVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$6

500 komente të pëlqyera (UPVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 14

1000 komente të pëlqyera (UPVOTES)

â € <

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 26

2000 komente të pëlqyera (UPVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 50

5000 komente të pëlqyera (UPVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 120

10000 komente të pëlqyera (UPVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 230