Blini Komentet e YouTube DisLikimet (DOWNVOTES) Të lira

A është përmbajtja juaj me cilësi të lartë dhe ende nuk jeni më e lartë ose nuk keni angazhim në videot tuaja? Kjo mund të jetë ndoshta që kanali juaj në YouTube nuk është i optimizuar për SEO. Por, çfarë nëse e keni bërë edhe ju këtë? Në rast, ajo që bie kambanën është se ju jeni duke humbur shërbimin që Sociic ju ofron me një çmim të përballueshëm, duke ju lejuar të blini mospëlqimet e komenteve në YouTube (kundërvotat) në komentet e lëna nga përdoruesit në videot e kanalit tuaj në YouTube. 

Ndonjëherë blerja e pëlqimeve në komentet tuaja në YouTube mund të mos funksionojë dhe kjo është kur duhet të provoni të blini mospëlqime. Mospëlqimet nuk do të aktivizohen në komentin tuaj, por në atë të rivalëve. Megjithëse ne e dimë që mospëlqimet nuk shfaqen pavarësisht sa njerëzve nuk u pëlqen komenti, ai ndikon gradualisht në SEO të videos së rivalit dhe rezultati përfundimtar do të ndikojë në mënyrë dramatike në renditjen e videos së konkurrentit tuaj. 

Blerja nuk i pëlqen në Sociic do të jetë një nga vendimet më të lehta dhe më të zgjuara që do të merrni për të rritur renditjen e videos tuaj në YouTube, në krahasim me konkurrencën tuaj. Marrja në krye e konkurrentëve tuaj gjithashtu do t'ju ndihmojë të merrni më shumë ekspozim ndaj videove tuaja. Pra, çfarë prisni? Shihni se cili plan i përshtatet nevojave tuaja dhe na kontaktoni për të blerë atë paketë të kënaqshme.

50 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

â € <

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$2

100 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$3

200 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$6

500 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 14

1000 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

â € <

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 26

2000 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 50

5000 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 120

10000 komente të papëlqyera (DOWNVOTES)

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 130