Blini Komente në Instagram të lira

Ne ofrojmë komentet më të mira dhe më të lira të rastësishme ose të personalizuara në Instagram për Rritjen e Profilit tuaj. Mos shikoni këtu dhe atje Thjesht përdorni shërbimet dhe blini komente të vërteta në Instagram lirë pasi të na tregoni se cila ishte përgjigja juaj. Ne nuk japim komente të rreme ose të këqija Komentet janë të gjitha me cilësi të lartë me profile të vërteta që kanë anëtarë aktivë. Ky është një nga shërbimet tona më të mira dhe shumë në rritje sepse me çdo koment Profili nuk dukej aq i mirë sa duhet të ishte. Ju mund të merrni përgjigjen menjëherë pasi të blini Komente në Instagram të lira dhe porositë duhet të përfundojnë kryesisht brenda 6 deri në 7 orë, Për më shumë përditësime dhe çdo kupon zbritje ju lutemi na kontaktoni në çdo kohë që do të jemi të lumtur t'ju shërbejmë.

20 Komente të rastësishme/të personalizuara

â € <

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$6

10 Komente të rastësishme/të personalizuara

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$4

50 Komente të rastësishme/të personalizuara

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$9

100 Komente të rastësishme/të personalizuara

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 17

200 Komente të rastësishme/të personalizuara

â € <

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 32

300 Komente të rastësishme/të personalizuara

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 39

500 Komente të rastësishme/të personalizuara

 •  High Quality
 •  Çmimi më i lirë
 •  Dorëzim super i shpejtë
 •  Profilet e vërteta
 • Garancia e rimbushjes
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 •  Mbështetje 24 / 7

$ 59

Fakte

A ka ndonjë rrezik për llogarinë time në Instagram gjatë përdorimit të këtyre shërbimeve?

Jo. Profili juaj pas blerjes së komenteve në Instagram I lirë është plotësisht i sigurt dhe i siguruar për arsye të ndryshme. Komentet që do të merrni vijnë nga profilet e njerëzve të vërtetë dhe gjëja e dytë që nuk kemi spamuar asgjë. Të gjithë ofruesit e shërbimeve të tjera ofrojnë Komente të lira në Instagram përmes llogarive bot të krijuara nga vetë softueri i automatizuar, por ne nuk jemi të tillë. Paketa në shërbime është e arsyeshme dhe plotësisht e sigurt nga një llogari zyrtare e krijuar nga njerëz të vërtetë.

Sa kohë u desh për të marrë komente?

Pas përfundimit të pagesës dhe marrjes së Profilit në Instagram, ne menjëherë filluam punën shumicën e kohës ju do të filloni të merrni komente brenda vetëm pak minutash pasi të porositni Pakot më të Mira sipas Zgjedhjes suaj. Në çdo rast, shpejtësia e dorëzimit vonohet ne do t'i njoftojmë përdoruesit përmes ekranit të porosisë, përndryshe ne gjithmonë e sigurojmë punën tonë në një mënyrë të menjëhershme.

Garancia e ushqimit të pikimit?

Meqenëse kemi një rrjet të madh llogarish dhe gjithashtu kemi një reputacion në këtë Biznes prej shumë kohësh, kjo është arsyeja pse ne mund të japim garanci për shpërndarjen e komenteve në Instagram që keni blerë nga portali ynë. Nëse nuk merrni sendin e përshtatshëm sipas zgjedhjes, ne do t'ju japim një rimbursim të plotë. Ju kontaktoni stafin tonë mbështetës ose na dërgoni me email në lidhje me shqetësimin tuaj.

Çfarë lloj komentesh mbështeten apo jo?

Para së gjithash, ne duhet ta sqarojmë këtë se nuk pranojmë komente të cilat kanë urrejtje, fyerje, përmendje, racizëm, diskriminim ose ndonjë tjetër jashtë udhëzimeve ose politikave të komunitetit të Instagram. Po, ne pranojmë Emoji.